Morgen op vakantie!
Door: Joep
Blijf op de hoogte en volg Joep
03 Februari 2007 | Suriname, Paramaribo
Het zal een weekie worden van vooral veel genieten. Lekker zwemmen, cocktails drinken, lekker eten, watervallen kijken...het goede leven zeg maar.
Hier in Paramaribo trek ik na het vertrek van Suzan weer wat met Ilja op. Je moet zo'n jongen toch een beetje opvangen natuurlijk...De opvang vertaalt zich voornamelijk in het veel eten, drinken en stappen. Zo zijn we gister na lange tijd weer naar het casino gegaan, waar ik zowaar een keer met wat winst naar buiten liep. Vanmorgen checkte ik m'n portomonnaie en er bleek weinig van die winst over te zijn...We zijn namelijk direct naar La Caff en Touche gereden om daar onze winst te vieren. Al met al was het erg gezellig.
Mark en Henrike zitten nu met de ouders van Mark in een luxe resort in het binnenland. Mark heeft nog een jeep gekocht, zodat we wat vaker op eigen houtje het binnenland in kunnen. Of dat met de Jeep van Mark daadwerkelijk zal lukken is nog maar de vraag, want als je ziet wat er op dit moment allemaal aan mankeert is het uberhaupt een wonder dat dat ding rijdt. Maar het moet gezegd, het is wel een stoere bak!
Nou mensen, ik ga afronden. Heb nog heel veel was te draaien voor komende week. Weer veel te laat mee begonnen, dus waarschijnlijk zal ik op Tobago nog wat kleren moeten laten drogen. Gelukkig is het sinds een aantal dagen weer structureel 30 graden en zonnig hier in Paramaribo, dus de was droogt hier wel als een tierelier.
Zodra ik terug ben (14 februari) zal ik natuurlijk zsm een uitgebreid (foto)verslag op de site zetten. De foto's van het normale leven in Paramaribo moet ik verschuldigd blijven. Ik wist gewoon niet zo goed waar ik allemaal foto's van moest maken, dus daar is weinig van terecht gekomen. Wordt zeker in de loop van de tijd goed gemaakt.
Groeten,
Joep
03 Februari 2007 - 19:29
Mam:
Oh Joep mis je mam voor de was! Ik kom in september wel weer eens langs, maar tussendoor wel een beetje bij houden hoor!De reportage van het gewone leven lijkt mij hartstikke leuk! Wassen draaien, boodschappen doen, in de hangmat hangen en natuurlijk werken. Ik zie het wel in het fotoalbum. Ook natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar je foto's van de vakantie. Wij gaan nu op verjaarsvisite bij Annemieke. Dikke kus mam. -
03 Februari 2007 - 19:34
Hélène :
Hoi Joep,
een hele prettige vakantie.
en..gefeliciteerd met je grote zus .
Ik ga zo even een borrel halen(jus d'orangeje of zo)
Even kijken hoe het huis eruit ziet na de verbouwing.
Nog niets van gezien.
Veel plezier daar,
groet Hélène
03 Februari 2007 - 23:06
Sharon:
Heey Joeppie, Vervelend he dat tussen het leuke van het leven de dagelijkse dingen ook gewoon door gaan haha, ik weet er momenteel alles van ;);)
Maar ik wilde je toch ook nog even een hele fijne vakantie wensen!! Geniet er maar lekker van!!
heel veel liefs en een dikke knuffel
sharon -
04 Februari 2007 - 10:23
Miek:
Haai broertje, je hangt al bijna weer in de lucht volgens mij. Leuk man! Echt heel benieuwd. Als je dit leest zit het er dus alweer op. Helaas... Lekker nagenieten van je foto's he?
Kus, zus -
06 Februari 2007 - 13:06
Hoek:
De kriebels gieren door het lijf als je over Tobago en de kust van het aardse paradijs Venezuela begint!!! We gaan zeker terug!! Geniet ervan en doe de Cariben de groeten van mij en Cris! Gr! Hoek -
06 Februari 2007 - 21:49
Matthijs:
He joep,
Tegen de tijd dat je dit leest (ik neem aan dat je niet dagelijks het internet op zoekt als de hangmat, het witte strand en de blauwe zee roepen) hoop ik dat je een relaxete vakantie hebt gehad!
Hier in Maastricht vallen net de eerste dikke sneeuwvlokken naar beneden, ik heb net zowaar een sneeuwballengevecht gehouden :) over contrast gesproken..
Groeten
Matthijs -
06 Februari 2007 - 21:52
Sandhia:
He Joep! Ik vind je foto's ontzettend leuk. Krijg er zelf weer zin in om toch dit jaar naar Suriname te gaan. Heel veel plezier in Tobago! Veel liefs je oude Arvato collega. -
07 Februari 2007 - 10:05
Marcel Kok:
Hee Joep, beetje genoten van de vernedering afgelopen zondag (4-1) zelfs zonder jouw steun winnen we van 010. veel plezier in Tobago en doe Leo de groeten.