Weekend
Blijf op de hoogte en volg Joep
08 Mei 2006 | Suriname, Paramaribo
Ik ben dus van het weekend niet het binnenland in gegaan. Dat kwam niet door het weer, maar omdat we Jasper op moesten halen van het vliegveld. Jasper blijft hier komende week ivm bezoek van Dell. Een afvaardiging van Dell zal hier van woensdag t/m vrijdag verblijven ivm een belangrijk project wat we voor hun gaan doen. Dat zullen spannende dagen worden en vooral hard werken.
Naast het zwemmen heb ik afgelopen weekend nog veel gestapt. Echt fantastisch om die zwingende Surinamers mee te maken. Ik heb geprobeerd de danspassen na te doen, maar al snel viel ik als lompe Bakra (blanke) door de mand...Gisterenmiddag heb ik nog met Jasper in een kroegie Ajax-psv gekeken. In een woord: fantastisch!! In de plaatselijke kroeg werden we omringd door Surinamers, die gemiddeld genomen echt ontzettend veel van het Nederlandse voetbal weten. Er volgden heerlijke discussies onder het genot van wat heerlijke Djogo's. Ik geloof dat ik na de 2-1 menig persoon heb omhelsd in mijn omringende omgeving...Kan het me allemaal niet meer zo goed herinneren.
Verder heb ik nog heel veel te schrijven, maar dat komt de volgende keer wel weer. Op dit moment giet het hier trouwens van de lucht. Het zal jullie niet verrassen dat de wegen hier bij een simpel buitje al onder water staan vanwege de dramatische afvoer van water...nu staat er zo'n 10 cm water op de wegen. Voorlopig blijf ik dus maar even binnen...
Mensen, bedankt weer voor de vele reacties. Na het volgend weekend zal ik wat foto's op de site, onder andere met de trip van komend weekeinde. Het schijnt echt een geweldige trip te worden.
Groeten en onthoud he: No Spang!!
Joep
Re-Michiel: Succes man. Hou me op de hoogte van de perikelen. Ik durf er een Djogo op te zetten dat je nog aan het abonnement vastzit als ik terug ben.
Re-Harm: Ik ben erg benieuwd naar de foto's ouwe. Stuur ze maar naar m'n hotmail. Hoe is het verder op 't werk?
08 Mei 2006 - 20:26
Ons Mam:
Joep toch, ik zal maar niet schrijven: "Ik zei nog zo......
Lieve Joep, ik hoop voor je dat het meevalt. Ze hebben daar toch wel een drogist, die goede spullen verkoopt voor verbrande blanke velletjes. Verder succes met je werk deze week en een dikke zoen van mij. mam -
08 Mei 2006 - 20:43
Miek:
Ondanks geen binnenlandtrip klinkt het toch alsof je je prima hebt vermaakt! Niet dat we ons daar zorgen over maakten hoor. Ons' mam nu wel over je velletje lees ik ;-)...
Ik stuur gewoon af en toe een mailtje en lees verder jouw berichten op je site hoor, geen punt als je niet via mail reageert! Veeel succes deze week met het Dell-project! Dikke zoen, ik ga nu lekker slapen... -
08 Mei 2006 - 21:28
Vaders:
Al is mijn velletje nog zo rood: No Spang!!! -
09 Mei 2006 - 07:07
Familielid 4:
Heey grote broer van me!
ons mams grote angsts is uitgekomen:P maja t kon ook nie anders..misschien wordt je nu nie meer zo wit maar iets bruiner..tog;)? gaat vast lukken. ma leuk om weer te lezen dat je je vermaakt:D ik zat gister ook alleen ajax te kijken en met die 2-1 d8 ik echt..oh joh als joep dat zag:D!
gister weer Temptation Island..Bjorn en Bianca gingen met elkaar praten. boeiend gesprek..ahum..bianca de hele tijd als bjorn aant woord was: ik ben zo moeoeoe..jezus wat een bitch. maja:) ze zijn nog nie uit elkaar ofzo want ze gaan nu samen op date ipv een dreamdate met de vrijgezellen. zonde..
en al kijk je naar de tijd..ja ik ben erg vroeg vandaag. ik moet 10 uur pas naar school..en ik d8 dat dat het nu al was. dus zit al helemaal klaar hier om naar school te gaan..maar t moet nog niet! erger kan nie..
ma veel suc6 deze week op je werk met Dell enzo.. en suc6 met je rooie velletje:) komt allemaal goed..
oja:D ook grappig dat je nu al Surinaams spreekt:P haha lache..
heeeeeele dikke knuf/kus!Lies -
09 Mei 2006 - 16:41
Lies:
Heey!
Joep is in Suriname en Suriname komt in t nieuws hoor..allemaal nie zulke mooie berichten over de overstromingen. maar Nederland gaat Suriname steunen voor de overstromingen (giro 797..d8 ik) en een website: doekoevoorsuriname.com..
maar ze hadden t ook erover dat de malaria nu sneller verspreid werd d8 ik..dus extra oppassen Joep! echt doen hoor..:)!!
voor de rest niet veel te melden..nog 2 dagen naar school!!:)
Dikke knuf/kus Lies
09 Mei 2006 - 20:54
Matthijs 'kor' (pavel, Wat U Wil):
Jo joep,
Dat ziet er allemaal avontuurlijk uit hoor! (palmboompjes, hangmatje, randvoorwaarden voor een mooie tijd zijn aanwezig zou ik zeggen). Ik heb helaas het nieuws niet echt kunnen volgen (poolse reis heeft me van de aardbodem geveegd), maar als het erg aan toe gaat goed op de tellen passen! En over leuke dingen praten. Tot het volgende bericht!
Salut -
10 Mei 2006 - 08:11
Anne:
Heyy Joep, wat een heerlijke berichten van je. Erg leuk om te lezen! Ik wist gewoon vanaf het begin af aan dat jij miss naar suriname zou gaan dat t sowieso top zou worden, nou meot je kijken wat een verhalen. En ik weet zeker dat daar nog velen van komen! Nou ik mail je binnenkort en een dikke kuss van Anne -
10 Mei 2006 - 10:15
Cecile:
Hey Joep!
Zo te horen heb ik wel echt een reden op jaloers te zijn! Maar hier in nijmegen gaat ook alles super hoor! Ben ook heerlijk verbrand en druk bezig om de laatste 2 blokken nog even vol te houden en niet alleen maar aan vakantie te denken (want zo voelt het dus al wel) Maar in ieder geval heel veel succes in de regen, hoop dat het al gestopt is , en anders koopt u gewoon een rubberbootje! :D veel succes met integreren daar! Shake that ass :p... Kus uw nichtje -
10 Mei 2006 - 11:14
Nol:
Hé Kantini!
Ze zeggen wel eens: een goed begin is het halve werk. Als ik je verhalen zo lees, dan geldt dat zeker voor jou! Het klinkt allemaal geweldig, alleen jammer van je rode ledematen.....je kan niet alles hebben! Heel veel succes en plezier de komende tijd.
Grtz. -
10 Mei 2006 - 18:57
Jan En Annemieke:
Je vermaakt je prima zo te lezen schitterend voor je. Hier verder alles wel aan boord, alleen Niels heeft z'n teentje gebroken met voetballen thuis, dus dat is voorlopig even niet sporten! groeten Familie Beemster -
10 Mei 2006 - 21:18
Chris:
Hey Joep man !!!
Ik las op een mail (van je moeder)dat je naar de overkant ging , ik was in shock!!Ik denk wat moet tie daar nou doen. Maar al leesend krijg ik er een goed gevoel over, en valt het daar allemaal best mee.(zag; zie foto's)En dat je al gauw je draai daar te pakken heb.En houwen zo, geniet, haal er uit wat onderin zit, maar pak ook je rust.Ik ben ook blij dat je ajax promoot door alle surinamers te hukken, heel best.Joep ik ga je in de gaten houen en ik ben trots op je!!!
gr. Chris en de Tollies -
11 Mei 2006 - 21:23
Kees En Constantia:
Hallo Joep. We hebben je site gevonden hoor. Leuk om te lezen. En leuke foto's. We blijven je volgen. -
13 Mei 2006 - 09:54
Miek:
Haihai, hoe was je helicoptervlucht? Ging het zo goed dat je nu zelf met de helicopter naar de schilpadjes vliegt? ;-) Kussie -
15 Mei 2006 - 17:20
Ben Doeven:
Joeppie!!
Hier was ik dus al bang voor, verhalen over de warmte, hangmatten en gewoon lekker chillen. Dat allemaal terwijl wij ons de longen uit ons lijf werken :-). Goed, t is belangrijk dat je het naar je zin hebt natuurlijk! Verder heb ik ook nog echt SUPERGOED NIEUWS voor je. Nee, AJAX heeft niet RONALDINHO gekocht. Toch heeft het minstens net zoveel inpakt: BOUKHARI vertrekt :-).... succes aldaar!