Foto's - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Joep Jong - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Joep Jong - WaarBenJij.nu

Foto's

Blijf op de hoogte en volg Joep

04 Mei 2006 | Suriname, Paramaribo

Mensen,

Hierbij de eerste foto's vanuit Suriname. Niet echt bijzondere foto's, maar het geeft hopelijk een klein beetje een indruk van hoe het hier is.

Verder gaat alles nog steeds prima hier. Ik ben nu klaar met werken. Ondanks dat het regentijd is, is het hier nog kneiterwarm en zonnig, dus we gaan zo even zwemmen en dan het centrum in.

Komend weekend gaan we al het binnenland in. We kwamen gister een grote groep studenten tegen die de trip gaan maken, en ze vroegen of we meegingen. Nee zeggen blijft op dat soort momenten moeilijk...

Hierbij de link met foto's...

Groeten Joep

Ps: Het adres waar ik nu woon is als volgt:

Saralaan 12
Uitvlucht
Paramaribo

Hier zal ik de komende 4 weken nog wel verblijven. Daarna zal ik verhuizen naar een huissie voor mezelf.

• 04 Mei 2006 - 21:12

Mam:

Heel bijzonder Joep, jou daar te zien. Leuk dat je overal al wat foto's heb gemaakt. Zo kunnen we ons er een beetje een voorstelling van maken. Kus mam.

• 04 Mei 2006 - 21:27

leuke foto's Joep:D!
    denk om je Malaria pillen he..dit weekend;)veel plezier!
    dikke zoen

• 04 Mei 2006 - 22:36

Hélène:

Hoi Joep,
    heel leuk om je zo te volgen( en de reacties van de rest van de fam en vrienden).
    Het lijkt wel een beetje op de Surinaamse (Soap)soep van Joep.
    grapje!Geniet lekker,volgens mij doe je dat heel goed.groet Hélène (tante van Joep en zusje van Trees)even duidelijk voor de andere weblogvolgers.

• 05 Mei 2006 - 09:31

Leon:

He Joep,

Goed dat je goed aangekomen is en de eerste indruk top is.

Foto's zien er lache uit. Ik neem aan dat Parbo Bier eigenlijk hetzelfde is als Amstel Bier aan het logo te zien?

Nog wat nieuws uit Holland. Het eerste van KGB is helaas gedegradeerd uit de 1e klasse. Volgend jaar dus weer de plaatselijke derby.

• 05 Mei 2006 - 10:05

Opa Klaas & Oma Vera:

Hoi Joep,
    via assistente Hélène, zijn wij ook even aan het kijken op je site.Heel verrassend om je zo even te zien in Suriname.
    We wensen je hele goede tijden en tot wederhoren en we volgen je met plezier.
    Hartelijke groeten van ons drieëen. Vierkant 13.

• 05 Mei 2006 - 10:39

Miek:

Heej broer, leuk zeg om nu beeld te zien bij wat je vertelt! Wij zijn druk bezig met tickets, dat lukt tijdens de bouwvak wat moeilijk dus we zijn nu aan het kijken of we buiten de bouwvak kunnen... We houden je op de hoogte! Dikke kus, zus

• 05 Mei 2006 - 14:50

Joep:

Re-Leon: :), dat zijn leuke berichten Le. Al blijft het wel jammer voor KGB natuurlijk...;).

Parbo-bier is inderdaad een soort Amstel ja. Al bestaan er niet zo heel veel soorten, althans dat denk ik. Vooralsnog heb ik alleen nog maar Parbo gekregen. Een ingredient is trouwens ook "rijst", heel bijzonder, maar wel lekker!

• 05 Mei 2006 - 15:42

Roena:

He Joep..

Mooi om te horen dat je het naar je zin hebt. Leuke foto's. Nou veel plezier in het binneland van het weekend.

Kus Roena

• 05 Mei 2006 - 16:55

Vaders:

Joep mooi om te zien dat je goed in vel steekt. het straalt er van af.
    Maar ik heb ook nog groot nieuws: als Ajax zondag de beker wint is er maandag om 18.00 uur een huldiging op het Leidseplein! Gaan we (ze!) met z'n allen vieren wat een mooi seizoen het toch weer geweest is! Goed dat je d'r niet bij kunt zijn, want je zou je toch rot schamen...... Maar het is natuurlijk wel makkelijk een huldiging te plannen als je toch al weet dat ie niet doorgaat ......

• 05 Mei 2006 - 20:34

Cecile:

Heej Joep,
    Leuk om nu wat fotootjes te zien, kunnen we meteen een zien waar je over praat... Leuk.. Veel plezier op je trip van t weekend!
    Kus, Cecile

• 05 Mei 2006 - 21:13

Stan:

Hee Joep,
    Goed om te horen dat je het naar je zin hebt!
    Foto's zijn leuk, het huis van Ilja ziet er ook prima uit. Al wat van het uitgaansleven geproefd daar? Hier in NL (en speciaal bij mij boven een wasserette die warme lucht naar boven stuwt) is het ook behoorlijk warm, maar zal vast wel meevallen vergeleken met Suriname.
    Veel plezier verder! Gr. Stan

• 06 Mei 2006 - 16:40

Heey!
    leuke foto's:D ff klein blikje uit t leven van jou:)..niet t binnenland in dit weekend hoor ik van ons pap?
    verder niet veel nieuws..beetje verkouden nog. Suus ook trouwens..en t begon bij ons maandag..dus waarschijnlijk ben jij de dader..na je feest zondag;)
    en men vakantie is bijna om en dan nog 4 dagen naar school..donderdag avond gala en vrijdag laatste lesdag..zal wel foto;s opsturen ofzo:) als je dat leuk vind.
    Spreek je snel weer!
    dikke kus/knuf! Lies

• 07 Mei 2006 - 09:03

Gerret (Tilburg):

Joep, leuk om de dingen van jou daar zo te volgen. Succes in het verre hete westen. Hiet schijnt nu ook eindelijk wat zon, alsof het zomer is.
    Foto's zijn goed om een indruk te krijgen.

• 07 Mei 2006 - 11:43

Martijn:

hey joep

eindelijk ook even een berichie van mij. hier zeer mooi weer. al drie dagen tussen de 25 en 30 graden. en we zijn nu dus eindelijk begonnen met het afbouwen van de dak opbouw. wel met die van de buurman maar het is een begin. gisteren naar de admirals geweest. weet niet of je daar de uitslag ook van wil weten maar ze waren slecht gisteren. ze hebben met 13-20 verloren van de colonge centurions. maar ze maken nog steeds de beste kans op de world bowl. het was wel weer eens erg gezelig om daar te lopen. vandaag weer lekker op de motor weg en dan weer hard aan het werk. weekend weer voorbij.

Hoe ist bij jouw hoorde dat je plannen voor dit weekend drastisch waren gewijzigd. en dat je nog geen auto gaat kopen.

groetjes martijn

• 07 Mei 2006 - 11:57

Tinus:

Joep, ziet er fantastisch uit allemaal. Werk blijft natuurlijk werk, maar de omgeving en de bijkomstige avonturen, daar gaat het natuurlijk om. Geniet met volle teugen!!
    laters

• 07 Mei 2006 - 18:00

Lies:

hoe krijgen ze t toch voor elkaar joep;)? gefeliciteerd met ajax:)
    alles goed verder met jou? leuk weekend gehad enzo?
    we horen t wel! dikke kus

• 07 Mei 2006 - 19:39

Vaders:

Moet ik ten overstaan van een ieder mijn excuses aanbieden. ik nog zeggen dat het makkelijk is een huldiging te plannen als je weet dat die toch niet door gaat, gaat ie wel door! Beste joep, gefeliciteerd! Ik heb er niets van gezien, maar het resultaat telt. Toch? Kun je alleen Manuel even vragen jouw nummer van zijn verzendlijst te halen? Werd er niet goed van! Ongeveer 15 sms-jes, tot met met allerlei wissels die wel/niet doorgingen aan toe! Verder alles goed bij ju? Ik zal onze belevenissen van het afgelopen weekend wel even prive mailen. Overigens weinig schokkends, maar even bijpraten is wel leuk. Als je dit leest ben je waarschijnlijk weer aan het werk. Dus werk ze en we spreken elkaar, kanjer!

• 07 Mei 2006 - 20:20

Harm:

Hey Joep, het bevalt allemaal goed als ik alles zo lees!! Hier gaat het ook allemaal lekker, Ajax net de beker gewonnen en het Helemaal niets in Rotterdam galmde weer door de kuip. Erg leuk. Met kabagga 6-3 verloren van Aerofit, jammer maar wel terecht, en nu dus gedegradeerd in ons laatste seizoen....
    als ik je wil mailen naar welke email kan ik dan het beste sturen, gewoon hotmail?? Ik heb nl nog de foto's van koninginnedag en wintersport. Ik zal wel ff de leukste uitkiezen dan stuur ik je die op.
    Ik hoop dat het allemaal goed gaat en dat je je draai snel kan vinden, ik zal deze site in elk geval goed in de gaten houden!!
    Groetjes Harm

• 08 Mei 2006 - 10:15

Michiel:

Aargh, Harm heeft gelijk, A**X wint de beker. 1 Goede voetballer in de selectie en toch winnen, ook een kunst zullen we maar zeggen. Maar gefeliciteerd ermee.

Heb de fotootjes en je verhaal gelezen en zo te zien heb je het naar je zin. Ziet er allemaal goed uit in ieder geval. Heb meer fotoos gezien van bier en restaurants dan van het callcenter, dus dat zal wel goedkomen daar. In enschede niets nieuws onder de zon, behalve dan dat er zon is. Em ik ben zojuist ook aan de qeeste begonnen om van mijn sportweek af te komen. het zal me benieuwen! Ik hou je op de hoogte.

Tik'em door,

Michiel

• 08 Mei 2006 - 11:38

Opa Klaas En Oma Vera:

Hallo Joep, We hebben je gevonden. Leuk om al je belevenissen te lezen heel veel succes met je werk en veel plezier komend weekend in het binnenland. groeten, opa Klaas.

• 08 Mei 2006 - 17:19

Bram En Suzan:

Hee Joep, Alles goed met je? Al een echte Surinamer geworden? De foto's zien er leuk uit, nu nog een eigen huis zoeken! We zijn erg benieuwd en we zullen je volgen! heel veel succes en vooral plezier daar. Groetjes uit Nederland van Bram en Suzan

• 08 Mei 2006 - 17:46

Miek:

Haaihaai, wel goed dat je niet in het binnenland zat afgelopen weekend, of zou je niet richting die overstromingen? Hebben ze eigenlijk ook nog 'n beetje recente Telegraaf ofzo daar? -x-sie

• 08 Mei 2006 - 20:08

Cecile:

Heej Joep!
    Lekker weekendje gehad daar? Ook zulk lekker weer als hier? Ja je mist wat nu je weg bent, alhoewel ik me afvraag of jij evengoed niet beter af bent.
    Wij hebben jou wel gemist gister! 6-2 verloren. Op lievelingsbanen, van die banen waar net 100 mollen op los zijn gelaten... erg fijn. Maja... je weet nu weer hoe je team speelt zonder jou aanwezigheid!
    Dag dag! Kus

• 09 Mei 2006 - 19:35

Monique:

He Joep, ik hoorde van Annemieke dat je lekker in Paramaribo zit. Ik zou zeggen ontzettend veel succes en geniet van de tijd aldaar. Ik hou af en toe je site in de gaten, erg leuk initatief.

Groetjes, Monique