Huis - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Joep Jong - WaarBenJij.nu Huis - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Joep Jong - WaarBenJij.nu

Huis

Door: Joep

Blijf op de hoogte en volg Joep

20 Juli 2006 | Suriname, Paramaribo

Zoals beloofd volgt hieronder een uitgebreid filmpje met een rondleiding door het huis. Het filmpje is af en toe een beetje donker, maar daar kon ik helaas niets aan veranderen. Gewoon doorheen kijken zullen we maar zeggen...

Het adres is als volgt:

Koosstraat 30 (voor de kenners onder ons: de Koosstraat is een zijstraat van de Roelstraat. Best grappig toch?)
Uitvlucht
Paramaribo

Filmpje:

Sterkte allemaal met de hitte in Nederland. Ik lees net dat er een warmterecord gebroken is...dan ben ik blij dat het hier wat koeler is (+/- 28 graden op het moment van schrijven).

Joep

• 20 Juli 2006 - 12:35

Lies:

Heey Joep!
    zit nu op me werk (bij miek) dus kan nu niet je filmpje kijken..dus als ik straks thuis ben ga ik snel ff kijken:D ben benieuwd! Ik moet vnv naar theoriecursus en heb dan dinsdag men theorie-examen. Laat het je wel weten hoe t ging natuurlijk;)! spreek je snel weer! Dikke kus je zussie

• 20 Juli 2006 - 13:29

Anke:

luxe huis hoor... ziet er piekfijn uit!!! heb het geluid er nog niet bij gehoord.. maar volgens mij ben je super trots op je place! Veel geluk ermee!

X Anke

• 20 Juli 2006 - 14:06

Mam:

Hartstikke mooi Joep. Ik heb al zin in ons vbezoek. Lekker bij je logeren en 's avonds op je balkon samen een glaasje drinken. Het ziet er erg goed uit. Alleen had ik ook geen geluid. Met de filmpjes van Brownsberg ook al niet. Staat er op jouw camera iets verkeerd? Omdat Anke ook meldde dat ze er geen geluid bij had. Ik hoor het wel. Ik zal oma ook je adres doorgeven, zodat de post je weer kan zoeken. Dikke kus mam

• 20 Juli 2006 - 15:22

Martijn:

hey joep ziet er gaaf uit die villa van je. maar is onze kamer wel vrij over vier weken. of moeten we bij jouw in bed. dat is namelijk wel erg knus. maarre waar de foto van mij boven je je bed

• 20 Juli 2006 - 15:26

Leon:

Top huizie Joep alleen die kalender past totaal niet bij het interieur.

Ik ga morgen huizie kijken in Buitenveldert, nabij Zuid-WTC. Is iets minder groot als jou paleis.

Op mijn computer doet het geluid het trouwens prima.

• 20 Juli 2006 - 15:34

Joep:

Vaag dat het geluid het niet doet bij enkelen. Aan de camera ligt het niet, aangezien ik op het werk wel gewoon geluid heb als ik hem via de site afspeel.

Martijn: ik zal zorgen dat Ilja en Suzan op tijd het huis het zijn voordat jullie komen. Geloof me: ik zal er alles aan doen om niet bij jou in bed te hoeven liggen...;-). Als jij een foto van jezelf opstuurt zal ik zorgen dat hij ook boven m'n bed komt te staan, oke?!

Leon: geen geintjes over de kalender he...Even voor mijn info: gaan Zouaven en KGB weer in dezelfde klasse spelen komend jaar?
    Wat betreft je huissie: Buitenveldert is (in de meeste delen) wel een goede wijk. En vlakbij ring zuid! Zou mooi zijn. Hou je me op de hoogte?

• 20 Juli 2006 - 16:08

Technische Lies:

ey! nou bij ons doet t geluid t weer hoor..moeders ging weer is schoonmaken en drukte de boxxen uit. die staan nu weer aan zodat we ook jou kunnen horen! handig he;) Mooi huisie heb je man..vet coole bar..geeft vast leuke feesies! dikke kus

• 20 Juli 2006 - 16:25

Mam:

Ja, ik heb je begeleidende tekst gehoord. Ik heb de stof verwijderd toen Lisa op vakantie was, maar als je er met de stofzuiger langs aait gaat het knopje al om. De hangmat ziet er ook prima uit Joep. Die reserveer ik alvast voor de periode 8 september tot 26 september. En over die foto's boven je bed. Heb je mijn foto niet eens uitgeprint? Als Martijn straks ook op dat plankje staat moet ik er toch zeker bij. Kus mam

• 20 Juli 2006 - 17:28

Miek:

ZIN!!! :-) :-) :-)

Nog maar 4,5 week....

Mooi huis man! Je kan het wel onder verhuren aan Ilja en Suzan, ruimte genoeg! Ik hoop voor je dat je hier heel lang blijft want volgens mij kan je je hier prima vermaken. Dikke kus

P.S. zal wat badzout voor je meenemen...

• 20 Juli 2006 - 19:22

Viola:

Haai Joep! Ziet er keurig uit hoor! Heerlijk die hangmat, kun je lekker 's avonds met een biertje de dag overdenken...
    Heb je er last van muggen 's avonds? Hoop het niet, want dat kan de sfeer goed bederven. Hier is het inderdaad zwaar vertoeven, maar ach we mogen niet zeuren, we willen toch altijd een lekker zonnetje. Beetje jammer dat onze huisjes er niet echt op gebouwd zijn en dat Luba geen airco heeft... Pfff...
    De dubbel trouwens verloren in een 3setter, bijna 3 uur op de baan! Op naar het de volgende maar weer, volgende week in Rijswijk.
    Groetjes maar weer, ook van Erik Jan en een slome knuffel van Tom & Poes, die hebben het ook zó warm. We hebben een grote ventilator gekocht voor ze maar vinden ze eng. Gekke poezen. Is Rosa nu ook mee verhuisd?
    Succes maar weer en aftellen naar je eerste bezoek uit Holland! Gezellig!!
    Vietje

• 21 Juli 2006 - 08:47

Aart:

Hey joepie,
    Ziet er leuk uit man dat huisje. Wat lees ik, ben je er niet bij op de KSC avond? Zwak hoor.....

Ik ben een week terug uit Canada. Mooie dingen gezien daar, ik snak naar meer reizen naar het buitenland.

Goed, ik ga weer aan het werk...

p.s. Spakenburg uit, altijd lastig, haha

• 21 Juli 2006 - 09:32

Ben:

Hey Joeppie, k ben nog steeds ijverig aan t kijken, ben alleen (nog) niet zo van de reacties. Bij deze toch maar weer effe: Superrelaxed huis man! Daar kun je wel wat uurtjes doorbrengen, met een goud gele vriend in de buurt. Verder heb je het goed naar je zin volgens mij! Ook wij vermaken ons, om je effe jaloers te maken: morgen naar Londen voor de Bergkamp testimonial! Maar goed, dat is dan ook wel alles. Jij zit potverdikkeme elke avond in je hangmat op een tropisch balkon te chillen! Goed, geniet er van!

• 24 Juli 2006 - 10:49

Eline:

Hey Snoepje! Ziet er uit als een toppertje dat huisje van jou! Jij met je PIMPhuis en je PIMP auto, dat komt vast goed daar.. Jammer dat wij niet meer kunnen genieten van de feestjes die komen gaan aan die lange bar!

Genietse!!!

Dikke smakkerd

• 24 Juli 2006 - 12:55

Hidde:

He jammer dat ik je huisje net niet in levende lijve heb kunnen zien.
    Weet je wat ik gisteravond gezien heb. Eindelijk na 4 maanden een hele studie sport uitzending. Dat was puur genieten.

PS He ik ben natuurlijk het briefje met gegevens kwijt stuur het ff naar hitjepitje@hotmail.com

spreek je mzzl

• 24 Juli 2006 - 14:25

Pricilla:

Hi Joep,mooi osso zeg.. jij lekkere bakra joe! kunnen we eindelijkecht smn zijn...fatoe! kan ik lkr 4 je koken nasi&zo..hmmm,lkr in de airco srebi..jij en ik..yep,tot gauw, brasa+zoen Pricilla