Paar dagen
Blijf op de hoogte en volg Joep
28 April 2006 | Nederland, Amsterdam
Ik zal bij deze meteen even uitleggen wat ik daar ga doen:
Het bedrijf waar ik nu voor werk (Unamic in Almere) heeft een callcenter in Paramaribo. Dit callcenter verzorgt de klantenservice en verkoop van enkele grote bedrijven in Nederland. Op dit moment werken er 70 mensen in het callcenter, maar het is de bedoeling dat dat in de loop van dit jaar flink gaat uitbreiden. Om mij de taak om daar een steentje aan bij te dragen!
Voor het zover is eerst nog even "vlammen" tijdens koninginnedag, en zondag tijdens m'n afscheidsfeest in Amsterdam. Maandag nog even een relaxed daggie in Amsterdam en dinsdag vertrek ik dan om 12.15 richting Paramaribo. Om 16.30 plaatselijke tijd kom ik dan aan (5 uur tijdsverschil), alwaar ik zal gaan genieten van een heerlijke Djogo (Surinaams bier).
Maar goed, zover is het nog niet. Eerst nog even een paar dagen genieten van Nederland met familie en vrienden.
Foto's van het afscheidsfeest zijn te bewonderen op de volgende site:
28 April 2006 - 11:06
Viola:
Hee Joep, het is bijna zover! Nog 4 nachtjes en dan ga je het kikkerlandje verlaten voor een heerlijk warm Suriname. "Ik zou wel een tijdje naar het buitenland willen" heb ik je vaak horen zeggen, nu is het dan eindelijk zover! Uiteraard moet er gewerkt worden, maar ik weet zeker dat je genoeg vrije tijd zult hebben waar je heerlijk van gaat genieten! Ik wens je heel veel plezier en succes komend jaar en ik hoop dat we veel over je kunnen lezen via deze website! Zet hem op Joep!! -
28 April 2006 - 11:52
Miek:
Hé broer, dit ziet er al stukken beter uit! Ciao ciao -
28 April 2006 - 11:52
Ivonne:
Hey Joep! Helemaal vergeten gedag te zeggen op de borrel van Anniek en Nanien... Veel succes en vooral heel veel plezier!
Groetjes Ivonne -
01 Mei 2006 - 10:24
Lies:
heey! Leuke foto's Joep..wat ben je snel zeg.
Vond gister heel leuk feest:D en ben blij dat we zo nog uit eten gaan..hoef ik gelukkig nog geen afscheid te nemen;)
tot vnv! dikke kus je zussie -
01 Mei 2006 - 11:33
Joep:
Re Ivonne & Viola: Dank jullie wel dames! Komt allemaal goed...
Re Lisa: Tot zo meid! -
01 Mei 2006 - 13:07
Roena:
He Joep
Leuk man zo een site..kunnen we leuk je belevenissen bijhouden..
geniet nog van je laatste dagje in Nederland dan op naar het warme Suriname...
Kus Roena -
01 Mei 2006 - 13:25
Jeroen:
Hey joep,
Veel plezier in Paramaribo en jammer dat ik het afscheidsfeestje gemist heb! Succes met de job.....gegroet uit het zonnige Koh Poa (thailand)
Ohja probeer een duikcursus te volgen....dat is mooi!! -
01 Mei 2006 - 17:36
Sietse:
Joep, heel veel plezier en een goede reis! -
01 Mei 2006 - 20:07
Andrew:
He ouwe! Site begint er al meer op te lijken zo! ;)
Goede reis!
01 Mei 2006 - 20:54
Miek:
Leuk idee nog even uiteten, erg gezellig je nog even rustig gesproken te hebben. Slaap lekker je laatste nachtje in je 'eigen' bed... -
01 Mei 2006 - 21:42
Hélène:
Hoi Joep,
jammer datik je feestje heb gemist.
de foto's zien er erg gezelly uit.Veel fans .
Nog een nachtje in Holland.
Ik hoop dat je goed slaapt vannacht , het is wel spannend. Welterusten en tot een volgend bericht.
We zullen heel veel kijken op je site.
Groeten Hélène en Marchel -
01 Mei 2006 - 22:46
Mam:
Hoi Joep,
Wat was het een leuk feest op zondag! Vandaag,maandag, hebben we het ook erg leuk gehad. Het koffer inpakken ging best redelijk snel, we hebben heerlijk gegeten met z'n allen. Nu nog even lekker slapen en dan zwaaien wij je uit. We kijken dan uit naar je foto's op deze site. Kus mam -
02 Mei 2006 - 11:29
Miek (alweer):
Hé broer, jij hangt nu heel hoog in de lucht volgens teletekst. Stoer van je vind ik! Hoop dat je een goede reis hebt en hoop snel wat van je te horen als je bent aangekomen! Net als iedereen waarschijnlijk...;-) Kussie -
02 Mei 2006 - 12:25
Maartje..:
Hoi Joep,
Ik wil je heel veel succes en plezier toewensen in Suriname! Geniet ervan! Maartje.. -
02 Mei 2006 - 14:17
Vaders:
He zeun,
ik wil je (en iedereen die dit leest) toch even laten weten dat ik op dit moment achter de pc zit met een onbeschrijflijk leeg gevoel! Ik mis sommige dingen nu al! Gaat nog wat worden. Eerst maar eens weten dat je goed bent aangekomen. Dan komt de rest vanzelf wel.
Verder vind ik het nog steeds geweldig dat je deze uitdaging aan gaat.
Ik hoop dat we elkaar gauw weer spreken. -
02 Mei 2006 - 17:17
Chantal & Joram:
Hé Joep,
Best lullig van je dat je je familie huilend achter laat ;) We vinden het heel stoer van je dat je deze uitdaging aan durft te gaan en willen je heel veel succes wensen!
Groetjes, Chantal en Joram -
02 Mei 2006 - 18:42
Fam Beemster:
Hoi Joep,
Alle( nou ja)bijna alle foto's bekeken vaN JE AFSCHEIDSfeestje. Zie er heel gezellig uit allemaal. Genoeg volk zo te zien. We hopen dat je een goede reis hebt gehad, heel veel succes de eerste dagen in je nieuwe land!! groeten, Jan, Annemieke, Niels, Carmen en Lars -
02 Mei 2006 - 19:42
Aart:
Hey Joep,
Heel veel plezier en succes in suriname.
Groeten AART EN LIEVE -
02 Mei 2006 - 20:09
Lies:
Heey! lees net dat je bent aangekomen:D goeie vlucht gehad?
heb ook leeg gevoel net als pap..maar dat wordt vast wel gevuld al horen we wat van je.het woortje 'arrived' vulde al iets op;) Slaap lekker op je 1tje nachtje in Suriname:D je bent vast moe..
heeeeeele dikke kus Lies -
02 Mei 2006 - 20:11
Lies:
OMG! woordje is natuurlijk met een d..haha oepsie.
slaap lekker..dikke knuf
02 Mei 2006 - 20:34
Jacqueline:
Hoi Joep
Goeie vlucht gehad? En nu een nieuwe wereld in. Heel veel succes en we blijven je volgen! -
03 Mei 2006 - 09:14
Cecile:
Heej Joep!
Heb aan je gedacht tijdens je reis! Heel aangekomen? Beviel je eerste nachtje??? Kus -
03 Mei 2006 - 11:00
Lies:
goeiemorgen! tis nu 8 uur bij jou...vandaar die goeiemorgen;) ik heb net auto gereden..100 over drechterlandse weg:D yheah. Lekker geslapen? ga nu int zonnetje zitten want t is super mooi weertje hier joh! bij jou beetje bewolkt las ik?? fijne 1e dag:D! dikke kus/knuf Lies -
03 Mei 2006 - 13:24
Fam. Beemsterboer:
Ha die Joep.
Nou je zult nu wel een beetje gewend zijn aan de warmte.... We zullen deze site regelmatig bezoeken om je wel en wee te lezen. Vanuit het vaderland.
taki ... odi
René en Jacqueline